Kunst van de postbode? Dat behoeft wellicht enige uitleg.

In 2016 ben ik begonnen als postbode in Maas en Waal. Een mooi beroep (vooral als de zon schijnt) met veel vrijheid. Helaas met een belabberd salaris en een hopeloos pensioen. Om te voorkomen dat ik tot de bedelstaf veroordeeld ga worden, heb ik besloten om mijn verzameling van kunst en curiosa te koop aan te gaan bieden. Die verzameling heb ik opgebouwd door rommelmarkten, kringloopwinkels en het internet af te struinen.
De afgelopen jaren heb ik ook op veilingen hele mooie kunst kunnen aanschaffen.

Het fijne voor u als klant is dat ik de kunstwerken kan aanbieden voor lagere prijzen dan in de reguliere kunsthandel omdat ik geen winkel / galerie kosten heb. Ik wil natuurlijk graag tevreden en liefst terugkerende klanten. Daarom bied ik een 100% ‘niet goed geld terug’ garantie. Als u bij mij iets koopt krijgt u 14 dagen de tijd om te beslissen of u het product al dan niet wilt houden. De verzendkosten (retour) komen dan wel voor uw rekening. De kunstwerken kunnen met een postbedrijf verzonden worden. Vanzelfsprekend wordt alles zeer zorgvuldig ingepakt. Mijn voorkeur gaat echter uit naar afhalen (of brengen) omdat dit veel voordelen heeft, voor u en voor mij: U ziet meteen met eigen ogen wat u koopt. De kleuren op de foto’s kunnen namelijk soms iets afwijken van de werkelijkheid.